Damla29 Kızlar oğlum 1 aydır emmiyor zaten 6 ay zor emdi geceleri emiyordu biberon kaynaklı meme reddi yaşadm cogu kez gecede emmek istemedi ve sütüm azdı sorum şu 1 ay olcak hala damla damla sıkınca geliyor sütüm ne zaman kesilecek bu süt
TalentedMom Damla29 kaç aylık çocuğunuz ben de 7 aydır falan emzirmiyorum oğlum 1 yaşında ama hala kesilmedi
Portakal Damla29 benimki benden gitmeye o kadar meraklıymışki 1 hafta sonunda tamamen gitti bir damla bile gelmiyor 🙄
Damla29 TalentedMom 7 aylık canım 6 aylık falandı bıraktı işte zaten avent biberon kullanıyoduk meme mama gidiyordu sonra kırıldı 2 3 kez para verdik 120 120 can dayanmadı artık bende baska biberona geçtim bıraktı memeyi gece emiyordu sadece e gece emincede azaldı epey sonra kendini çekmeye başladı gecede olsa emmedi daha bende zorlamadım yoruldum çünkü kaç kez meme reddi yaşaadım habere uğraştım zaten ucumda yoktu tutturcaz diye uğrastık yani meme ile savaş verdik zar zor 6 ay emdi mama ile birlikte
TalentedMom Damla29 ben de çok çektim mamaya geçmeden önce reddetti benimki hiç biberon bile vermemiştim