Ezeltos15 Kızlar 4 aylığa giren bebeğiniz ile ne aktiviteler yapıyorsunuz oyuncak olarak ne seciyorsunuz ben simdilik çıngırak aldım Surekli konuşuyorum ve spor yapıyorum şimdiden hafif hafif oturup kaldırıyorum
egeninanns Ezeltos15 bol bol kitap okuyorum kendiside çok seviyor , yüzüstü spor yapıyoruz, poşetlerin içine makarna pirinç koyup duyularını çalıştırabilirsiniz, dans edebilirsiniz ♥️
Ezeltos15 egeninanns poşetler için çok erkem degil mi ya ? Duyu bütünlemesi için vok erken ? kitabı nasıl okuyosun çok merak ediyorum. Benim hep kucakta sakin durduğu an ya el yiyor yada alt değişimi olmuş oluyo 🙇♀️
egeninanns Ezeltos15 valla bizimki baya oynadı poşetlerle sesler ,dokunmalar hoşuna gitti. Kitapları doğduğundan beri okuyorum . Resimlerini incelemeyi , sayfaları değiştirmeyi falan baya öğrendi aslında
egeninanns Ezeltos15 bunlar ilk kitaplarım serisi olarak geçiyor bi de cee-ee var onu asla çok seviyor
Ezeltos15 Fatmataylan aldık canım hiç ilgisini cekmiyot 5 dk tek durdu üstünde 😃 sonra başladı ağlamaya benim bebeğim su anda 3 ay 11 günlük harika haftalar dite bi program var su anda atak haftası diye gösteriyor 23 günlük bir süreç dün gece o 3.5 saat durmadan ağladı en son hastaneye gittik orda da gaz giderici fitil yaptılar yine olmadı en son ağlamaktan bayıldı uykuya daldı çok zor bi dönem tüm anneler bebeklerin bu aylarındaki zorluklardan bahşediyor 😢
Fatmataylan Ezeltos15 ah o atak dönemleri 🤦🏻♀️ Zor ama geçici bi süreç sabır çokca sabır lazım şuan sana ☺️ Rabbim yardımcın olsun canım ☺️