Aytug1234 Hayırlı geceler 🙋♀️ bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak. Bebekleriniz bu ayda farklı neler yapıyor süreci konuşalım ☺️
busrasilra14 Aytug1234 4 ay 5 gunluguz canim. Yani ataga girdimi tam emin degilim. Fakat bebegim huysuz tabi eskisine gore ve asiri ilgi istiyor beni ve babasini asiri taniyor ve nerde olursak olslim hemen guler bize. Sac sakal cekme konusundda yarisiriz 😅 oyuncaklafa el atiyor ne bulsa agzina sokiyor. Hayta ben kontrollu bir sekilde berdak tabak da tutturuyorum. Gelisimi icin yaptırabilirsin diuor doktorlar. Tabi asiri dikkatli davranarak
MiniKaya Aytug1234 tam 5 aylığız 4 üncü ay bizim için çok zor geçti halada devam ediyor uyumamak için kendini geri atmalar akşam 10-12 arası gözler kapalı avaz avz ağlamalar Gün içinde huzursuzluk dönmeyi öğrendi yüzüstü dönüyor sırt üstü dönemiyor diye ağlıyo 😀 dişler bir yandan sıkıştırıyor biran önce bu huysuzluklar geçer inşallah diye bekliyoruz
Zeyna_ Aytug1234 canım biz 1 ocak doğumluyuz sizde mi öyle:)) Açıkçası hrp oturmak istiyor belini kuvvetli bir şekilde yukarıya kaldırmayı öğrendi. Birde dudağına ile tükürür gibi ses çıkarmayı öğrendi. Oyuncakları hala uzun süre elinde tutmuyor ama vermemle 3 saniye sonra atması bir oluyor
E_saryaninannesi Aytug1234 Aşırı aşırı aşırı huysuz uykusuz bir bebek oldu ama senin olacak diye bişey yok. Ama çevreye çok ilgili oyuncakları çok rahat tutuyor ellerini komple keşfetti hafif hafif ayaklarına da ilgi duymaya başladı anne baba dışında yabancılama durumu var farklı seslerde gülüyor çığlık atıyor farklı heceler çıkarıyor. Gelişim olarak çok güzel bir ay ama atak mahvediyor
Busrakaplan20 Biz 5 e gireceğiz dönmeyi öğrendi, oyuncaklara uzamaya başladı, parmak emmeyi öğrendi, tükürmeyi, saç sakal allah ne verdiyse çekmeyi
Busrakaplan20 Ay bide asla gün içerisinde uyanıkken asla ana kucağı nda yarı oturur pozisyonda durmak istememesi var tabi hep oturmak ve keşif yapmak istiyor
Zeyna_ MiniKaya benimde aynı durumda vallahi dayanamıyorum artık. Bu uyku 5. Ayda düzeliyor mu uykuya direnme vs. Şimdi uyandi mesela uyutana kadar canım çıkıyor
Aytug1234 Zeyna_ açıkçası 3 oğlum var en miniğim 4 aylık olmak üzere iki yaşa kadar okadar çok değişiyor ki o uyku düzeni vs yani Allah nasıp ederse anca 3 yaşda duzelıyor
MiniKaya Zeyna_ normalde 20-21-22 haffalarda atak bitiyor gözüküyo ama bizim diştenmi kaynaklı huysuzluk yapmaya alıştı ondan mı bilmiyorm hala devam ediyor
Aytug1234 Zeyna_ evet tam 1 Ocak 💖 oğlum aynı bahsettiğiniz gıbı kucağımızdayken kendını abılerını görünce ıkıye büküyor 😊 sabahları çok keyıflı kendı kendıne mırıldanıyor ve çığlık atıyor gülüyor benı görünce çok heyecanlanıp konuşmalarıma çırpınıp gülerek cevap verıyor🥰 ha bırde eli hep ağzında salyalar akıyor el ağza girince baya bır yan dönüyor bu şekılde olduğu yerden kayıyor hep