DenizKizi Bebeğine buğday ruseymi yediren var mi nasil yediriyorsunuz gerçekten faydasını gören oldu mu bugun aldim nasil yedirmeliyim
Aliveannesi DenizKizi onun ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok ve merak ettim 😀 ne oluyor acaba o canım
habibe_omerasaf DenizKizi muhallebilerini pişirirken onu da 1 çay kaşığı kadar ekleyip yediriyorum🌸 faydaları oldukça fazla
DenizKizi Aliveannesi buğdayın en faydalı kısmı boy uzamasına yardımcı icinde b12 var bana da bi arkadaşım tavsiye etti sonrada ebe söyledi onun üzerine bugun aldim bende
DenizKizi habibe_omerasaf tesekkur ederim💖 ama afedersiniz inek yemi gibi kokuyo kizim pek hoşlanmadı zorla yedik uzun sürecek alıştırmak
habibe_omerasaf DenizKizi aa öylemi bende tam tersi kokusu falan çok hosuma gitti. Nereden aldınız acaba son kullanma tarihine falan bakmışmıydınız🌸
DenizKizi habibe_omerasaf tarihi geçmemiş bakarak aldim ama sizin dediğiniz gibi 10 yasindaki oglum kizimin yemediği kalanı yedi bayıla bayıla cok guzel kokuyo dedi anlamadım ama iki gündür nezle gibiyim belki o yuzden de oyle almis olabilirim kokusunu🙈
Deletedmom345 DenizKizi Bu akşam eko organik marketten sipariş verdim.Faydaları oldukça fazla.Umarım severek yer:)
Nese2558 Aliveannesi instagramda makarvitma sayfasına girin orda organik bir sürü şey var ben ordan aldım ve çok memnunum bebeğim ayına göre boyu çok uzadı ve 9 aylık yürümeye çıktı ondan kaynaklımı bilmiyorum ama ben yinede kullanıyorum
DenizKizi Aliveannesi ben kayseride yaşıyorum metro dan aldim ama migroslardada var diye duydum. Internettende sipariş edebilirsiniz
Aliveannesi Nese2558 illaki faydaları vardır bu zamanda organik birşey bulmak zor tavsiye ettiğiniz sayfayı bakacağım çok teşekkürler 🙏
AliyeAsel DenizKizi bende aliyim baya iyi yorumlar canım bide 8 aydan sonra yedirilebiliyor sanıyorum
DenizKizi AliyeAsel benim kizim 8 ay 6 günlük bugün tam olarak hangi ay verilir arastirmadim ama 6. Ayda az miktarda da verilebilir zaten 1 çay kaşığı konuluyo yeni ek gıdaya geçenlerde yarim kaşık koyabilir zararı olacağını sanmiyorum