Gamzeylcnr Arkadaşlar benim 1 aylık bebeğim var. Süt ile birlikte mama takviyesi yapıyorum. Bir bebeğe günlük kaç ml mama verilir bilen var mı ?
Sulegorkem Gamzeylcnr bu bebekten bebeğe değişir birde senin sütünün günlük miktarına göre değişir benim kızım 1 aylık önce beni emer sonra 30cc kadar mama yerdi bazen sadece emerdi mama istemezdi günü günü saati saatini tutmaz yani
Merve201119 Gamzeylcnr canım benim bebeğimde bir ay 15 günlük aynı senin gibi sütüm yeterli olmadığı için mama kullanıyorum aptamil veriyorum ben günde iki bazen üç biberon 90 cc veriyorum 3 ölçek mana koyuyorum içine
Merve201119 Gamzeylcnr özellikle sabah kalktığımda veriyorum mamayı birde gece yatarken veriyorum rahat uyusun diye eğer çok ağlarsa doymazsa öğlen bazen veriyorum
Gamzeylcnr Sulegorkem benimde tutmuyor zaten de emiyor ama bazen mama verme gereği duyuyorum. Acaba sınırı var mı diye merak ettim
Gamzeylcnr EzgiDuru evet canım yazıyor ama anlamadığım şu: bu haftalarda 120 cc alabilirmiş. Ancak ölçek 4, günlük kullanım miktarı 5 diyor mesela. Yani günlük 120 cc mi yoksa 5 kere 120 cc mi bilemedim 😕
EzgiDuru Gamzeylcnr olck kac kasik mama koyacagin diger yazan gunde kac. kere verecegin hepsi yaziyor canm