MelNilAdaMom Arkadaşlar merhaba, yeni ikiz bebeğimiz oldu ve bebek arabası almayı düşünüyorum, önereceğiniz varsa yardımcı olur musunuz? hangi şekil daha kullanışlı olur Yanyana olanlar mı ? Arka arkaya olanlar mı?
Denizkumsal MelNilAdaMom Sellebel merhaba bende araba mevcut sıfır ayarında evden zaten çıkmadık malum ana kucagı tarzındakiler hele hiç açılmadı bile altlı üstlü düşünürseniz fiyat konusunda da yardımcı olabilirim
Mmavi MelNilAdaMom bugaboo donkey ikiz bebek arabasi aldik oneri uzerine puseti vs herseyi var rahat duruyor🌸
Zehra_Ens Chicco echo twin kullanıyorum 2 yıldır çok memnunum. Tek sıkıntı biraz ağır olması onun dışında çok iyi
Sellebel Mmavi Bende bugaboo donkey dusunuyorum daha kullanisli ve cocuklar icinde daha rahat gibi geliyor. Ikisininde gorusu acik ve ikiside ayni yukseklikte. Asansor, kaldirim veya kapi girislerinde bir sorun oluyormu? Memnunmusunuz?
Mmavi Sellebel bizde daha kullanmadik nasipse bu ay dogumdan sonra ☺️ Ama su asansor kapisi olayini bende dusundum denemedim. hem pusetli hem normal hem tek kullanilmasi guzel geldi bakalim.
Sellebel Mmavi aynen dediginiz gibi. Ayrica arkali onlude sanki bir cocuk sepette oturuyormus gibi geliyor. Bunda yan yana ikisi icinde rahat. InshAllah saglicakla alin bebeklerinizi kucaginiza ve gulegule kullanin❤️
ikizzannesi Prego ’nun önlü arkalı olan ikiz bebek arabasını kullanıyorum. Asansör dış kapı vs kolaylıkla geçiyor. Kaba değil yani. Tavsiye ederim
Mmavi Sellebel arkali onlude cocuklar bir sure sonrayi arkayi istemiyorlarmis diye okumustum. Altli ustlu ranza gibi geldi ama tabi alan olarak kullanimi deneyimleyince anlayacagiz. amin insallah cok sagolun sizde saglikla alin kucaginiza🙏🏻