pogcayanakannesi Kızlar bebeğim 4 ay 18 günlük hala gaz damlası kullanıyorum. Yanlış mı yapıyorum bi zararı olur mu ?
Sleepwalker pogcayanakannesi Benim bebegimde 3 aylık şuan 2 buçuk aydan sonra azalta azalta kestim sonra şimdi kullanmıyorum azaltarak bırakabilirsin günde iki defa veriyorsan bire günlük kullanıyorsan 2 güne bire sonra 3 4 derken komple kes ben öyle yaptim
Hasretkoc pogcayanakannesi bızde nurse kullanıoduk 4 aylık baktm artk cıkarıo kendı vermıyrm kestım dırek
Zafsim0801 pogcayanakannesi 21 günlük bebeğim bugün hiç kaka yapmadı hep huzursuz bugün Bebelac Gold kullaniyorum acaba mamasina 1 çay kaşığı zeytinyağı atsam sorun olurmu
Sleepwalker pogcayanakannesi Işte canım 10 damla veriyorsan 5 e düşür bir hafta sonra iki güne bir ver sonra yavaş yavaş kes hangi marka gaz damlasi
Sleepwalker pogcayanakannesi Canım 3 aydan sonra zaten bebek kendi kendine ayaklarını hareket ettirdiği için kendi gazını çıkarabiliyor benimki ayaklarını bi çekiyor kendine pırt pirt veriyor coşkuyu senin bebekte kendi kendine yapıyorsa kullanma bence boşuna veriyorsun
pogcayanakannesi Sleepwalker cikariyor gazinida baslarda cok sancı cekmisto o yuzden yine oyle olur diye korktugum icin kesemedim
Aysenurhoca Benim bebeğimde 2 aylık sab simplex kullandık. Günde 3 defa 7 damla veriyordum. Iki gündür hiç vermedim bi anda kestim zararı olur mu bi anda kesmenin acaba?
Sleepwalker Aysenurhoca Zararı var mı bilmiyorum ama ben azaltarak bıraktım komple sende öyle dene bi
Sleepwalker pogcayanakannesi Olmaz canım korkmana gerek yok büyüdü artık yavrun kendi kendine gaz çıkarabilir bırak ona bu şansı ver öğrensin
pogcayanakannesi Zafsim0801 her gun yapacak diye bir şey yok bence yavas yavas düzene giricek bagırsakları huzursuz falan degilse karninda sislik yoksa istahi yerindeyse korkmayin.
Elaa3 Bizde sab simplex kullanıyorduk artık vermiyorum bi anda kesmedim azaltarak kestim gazını çıkarabiliyorsa vermeyin artık