Sibel5456 Hanımlar bebeğim 40 günlük oldu ama emziği hemen atıyor tiryak ile veriyorum bitince atıyor Allah rızası için nasıl alistirdiniz emzige bide uyku Yok nasıl uyku düzeni yapabilirim 🥱
kisgunesi-0102 Sibel5456 ay biraz önce bende post açtım nasıl bıraktırcam diye 🤣 aventin emziğini kullanmıştım ben hemen tutmuştu ama tutmayan bebekte tutmuyor
Efemerve Sibel5456 ben valla emzigi canım doğar doğmaz verdim youtubeden süpürge sesi aç kendini anne karnında sanıyorlar uyuyorlar benimkininde gündüz uykusu yoktu öyle alıştırdım az dinliuo snra uyuyordu dene istersen ama kısık sesle
Sleepwalker Sibel5456 Ben doğar doğmaz soktum ağzına emziği ilk başlarda tutmadi ama birinci aydan sonrada iyi tuttu gece uykusu için emzik birebir ama bazende tutmuyor bebekler ablamın bebeği hiç tutmadı emmek istemedi
TalentedMom Sibel5456 ben de çok Uğraşmıştım çok emzik denedim 3 aylık oluncaphilps avent softu tuttu
Sleepwalker Sibel5456 Sende uğraş olmuyorsa zorlama canım tutmazsa ne yaparsan yap yine tutmaz aman tutsun diye şekere bandırayım sakın yapma öyle şeyler
Lina28 Bende çok uğraştım doğduğundan beri Wee ve avent denedim ikisinide almadı şuan 4 aylık daha yenş yeni alıyor wee yi alıyor aventi almıyor🤷🏻♀️