DuruveSu Cansusucu yeterli beslenemeyince oluyor diye biliyorum canım. Benim kızımda da üç aylıkken olmuştu sütün veya maması yetmiyorsa olabilir biraz takip et istersen .
Mira61 Cansusucu benim oğlumda vardı yeteri kadar beslenmemeden dedi doktor ultrason çektik idrar testi yaptırdık iyi çıktı ama su verince sorun azaldı ama tam bitmeyince sünnet yaptırdık çok şükür sorunumuz bitti
Shaliya Cansusucu benim kızımda da 2 gün boyunca tel tül iğne ucu kadar kan noktaları vardı şükür bugün hiç görmedim
Oylesine_biri Bizde de oldu su vermemişsin dedi doktor halbuki ek Giray’a geçmemiştik daha su ver bol bol dedi sonra geçmezse böbrek flm ultrason galan dedi ama su verince geçti bizim bebeğim erkek
Cansusucu Oylesine_biri arada şu veriyorum sağlık ocağı 6.aydan sonra su ver demişti ben çok küçükken verdim
Oylesine_biri Cansusucu bilmiyorum ki bizimki su verince geçmişti çok terliyor üstünü incecik bi battaniye atıyorum su gibi oluyor yün yorgana geçtik yine kar etmedi çok terliyor bizimki doktor su içtiğine göre kaybı daha çok dedi
Atelci Cansusucu yenimi başladın canım bizimde yeni başkadığımızda kakamız da kırmızı noktalar vardı 2sefer, kank damlasından dedi dr