Simra 11 aylik oglum var atesli 38.5 ne yapmam gerek ilk defa atesleniyor böyle uyumuyor da ustunu zibinla duruyir bide burun akintisi var elini yuzunu yikadim ates dusurucu verdim dusmedi 1 saattir
Ceya Simra bence doktora gitmelisiniz, oğlum ateşe bağlı nöbet geçirdi ve sonrasında üç gün hastane de kaldık. Korkutmak istemem ama ateş önemli
Ali_Han20 Simra geçen gün birisi yazmıştı sarımsak ezip zeytin yagı katıpm ayağının altına koydum hemen geçti Dr götürene kadar önlem olarak yapabilirsiniz
YavruKurdum Simra Daha demin gördüm sarımsağı ezip zeytinyağiyla karıştırıp ayaklarına sürüp çorap giydirince hemen etki ediyormus
Simra YavruKurdum denicem canim ins gecirir hmn bide burun akintisi olunca daha bi kotu zir nefes alıyor
GoGirl Simra 4 saatte bir calpol verebilirsiniz 38.5 ustune sabah hastaneye gtmekte fayda var enfeksiyon olabilir gecmis olsun
Alinduru Simra bence önce doktora gidin. Önce ateşin sebebi bulunmalı enfeksiyon mu üşütme mi diş mi o bi çözülsün sonra evde tedavi uygularsınız. Geçmiş olsun 🌸
Simra Alinduru saolun goturcem ins yani burun tikanikligi var bide uyuyamiyor uykuya dalamiyor hemn dalda bile 5 dk snra uyaniyor aglayarak
Findigim Elini yuzunu yika basini islat birz koltuk Ltini boynunu islak havlu ile silin bi bezle birakn zibinida cikarin gecen hafta bnm kizimda ateslenmisti
Simra Findigim aynn oyle gaptim simdi zibinla duruyor stn uyuyamiyor bakalim gecmezse gidecez ins doktora
Yasminarya Simra sakın yapma sarımsak yakar cocuğun tenini odanın ısısını düşür çocuğun üstünnde zıbın olsun kontrol et surekli düşmezse doktora götürürsün burda her yazılanı yapma canım
ayazasaf Simra diş ateşi 38 i geçmez demişti doktorumuz. 3 saat arayla ateş düşürücü verildiği halde düşmezse enfeksiyon olma ihtimaline karşın doktora görünmelisiniz.
Simra ayazasaf him baklim dustu geri cikti atesimiz uyuyamiyor da uyusa brz rahatlicak da ilacin etkisi gidince bida cikiyor atesi
Simra Yasminarya him tmm canim stn zibinla duruyor ates dusuru verdim dustuydu geri cikiyor atesi ara ara olcuyorum atesini baklaim dusmezse gidecez hastanyee