Asilahmet Kızlar geçen ay karnımda 8 tane sivilce çıktı geçti kurudu kendi kendine bugün yine çıktı 10 tane azda değil hayatımda ilk defa bir anda bu kadar çok sivilce çıktı ve ilk defa karnımda çıktı normal mi neden böyle oldu anlamış değilim
Naciyedinc Asilahmet sivilce gibi değilde benimde karnım kollarım ve bacaklarımın belli yerleri isir isir olur. Ama yüzümde hiç sivilce vs çıkmaz vücudumda çıkmasının sebebini ona bağlıyorum. Ondan olabilirmi?
irva Asilahmet Benim de daha demin karnım kaşındı.Bir baktım 2 tane sivilce gibi bir şey.Hiç yaşamadım bu yaşıma kadar.Karında ne diye çıkar acebaaaa 😅
Asilahmet Naciyedinc benimde önceden hep yüzümde çıkardı hamilelikten beri hiç çıkmadı ya çıktıda ufak tefek bir kaç tane ama ben vücutta çıkmasını normal karşılamıyorum doktora gitmeyi düşünüyorum 🤷🏻♀️
Naciyedinc Asilahmet yani evet haklısınız benimkide sivilce gibi değil isir isir doktor normal demişti evin sıcaklığı vs ona bağladı. Siz yinede görünün önemli bir şey değildir inşallah 🙏🏼
irva Asilahmet Ya sivilce de denmez yani bir şey yersin de dokunur isilik gibi olur ya öyle hani.Kaşınmasa farketmezdim 😅