memonunannesi Merhaba anneler, oğlum 66 günlük. Tavana bakmayı çok seviyor. Özellikle avizelere falan. Dönence almak istiyorum. Hem belki uykuya geçişi kolaylaştırır. Sizin kullanıp memnun kaldıklarınız var mı? Kullanışlılık ve oyalama açısından hangisi daha iyi?
muazmrv memonunannesi bende bakiyorum ama beşiğinde uzun süre yatmıyor ancak yanımda duruyor onda da mız mız ediyor hemen kucağıma alıyorum 55 günlük bizimde . Uzun süre kullanamicagini düşündüğümden almaktan vazgeçtim. Oyun halısı var yukarda oyuncak olan ondan sipariş verdim indirimde e bebekte hemde müzikli , tavsiye ederim 😊
AslihanElif memonunannesi v-tech kullanıyoruz ağladığında otomatik olarak çalmaya başlıyo ses ayarını falan yapabiliyorsun tavana yıldız yansıtıyo ördekler var ön kısımda onuda seviyo kızım😄 tek dezavantajı duracell büyük pil kullanmak gerekiyo yoksa erkenden bitiyo😬
memonunannesi muazmrv normalde benim bebeğim benimle yatıyor ancak gece uykuları uzadı. Beşiğini kendi odama alıp yataklarımızı ayırmayı düşünüyorum. Oyun halısını bir hafta önce aldım ben de. Piyanolu oyun halısı. E-bebektekini görmedim hiç. ☹️
memonunannesi AslihanElif trendyoldan baktım şimdi. Bebeğimin dönencesi herhalde sizdeki. Ördekli olan. ☺️ Fiyat olarak da uygun. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.