ElaKumsal Bayanlar merhaba doğum sonrası alınan kiloları nasıl verdiniz emmeyi bıraktı artık yeşil çay tam tahıllı ekmek vs yemeye başladım ve leslie yapmya başladım. Siz de yapan var mı ve leslieyle kilo veren oldumu??
KuzeyiinAnnesii ElaKumsal lesile ben yapmadım ama annem 48 yaşında ve vucudu acayip toparlandı ve kilo verdi 1 kere yapayim dedim oturunca bacaklarımdaki kaslar resmen hareket halindeydi azim edip hergün yapsam yararını görürüm aslında annem gördüğüne göre 💕
deletedmom913 ElaKumsal dukan yapıyorum vücuttaki kas oranı korunurken yağ dokusu kaybediyorsunuz bu toparlanmayada yardımcı oluyor sezeryan oldum ona rağmen çok şükür.. tavsiye ederim özelliklede sporla destekleme imkanınız varsa ayda 5 ile 8 kilo artı toparlanma garanti
SerpilAkbulut ElaKumsal ben leslie yi hamileyken de yapıyordum şuanda yapıyorum şükür eski vücuduna döndüm hemencik iç bacak basen kalmadı çok ise yarıyor tabi boğazda kesmek lazım 😂
Tosbikim_351218 KuzeyiinAnnesii ya bende netten yorumlara baktım herkes olumlu şeyler yazmış ama hangi video ya tıklıcam bi de telefona inen bi program mı bu nasıl oluyo valla benim göbeğim. Ve bacaklarım biraz kötü onları toparlamam lazım ☺️
KuzeyiinAnnesii ElaKumsal aynen canım bende en kısa zamanda başlıycam Etim yumuşak zaten toparlanır en azından üşengeçliğime geliyorda azim etmem lazım 😂
KuzeyiinAnnesii ElaKumsal annem 2 yıl önce yapıyordu canım Ama o 3 ay usanmadan yaptı fakat ilk 2 haftada sıkılaşmışdı kilo vermek için devam etmişdi Bayada zayıflamışdı ama kilosunu hatırlamıyorum ne desem yalan olur şimdi
Tosbikim_351218 SerpilAkbulut ya bi ton video çıkıyo hangisini yaptın bana link atar mısın 😃 hırs ettim şimdi valla bende zayıflıcam
deletedmom913 ElaKumsal kendim yapıyorum daha öncede yaptım çevremdede yapan tanıdığım yakınlarım var çok güzel sonuç veriyor tavsiye ederim yardımda ederim elimden geldiğince
ElaKumsal Drsmkm dans youtube yazdığın zaman çıkıyor leslie dansı sıkılaştırıyor faydasını gören duymuştum burda da sormak istedim yapan varmı die