Birilerivar Merhaba kizlar henuz 21 yaşındayım ama erkenden yüzüm çökmeye basladı göz altı kırışıklıklarım oluşmuş ve bu beni rahatsız etmeye basladi önerebileceginiz krem serum vs bisey varmı kullandim ise yarar dediginiz lutfen yardımcı olurmusunuz
rukiyyee Hasretkokulum age hafif oluşmaya başlamış kırışıklık için etki eder mi alnımda çok hafif oluşamayacak başladı aynada sürekli alnıma bakıp duruyorum rahatsız ediyo beni
Hasretkokulum rukiyyee evet hemde daha iyi yeni oluşmaya başlamış etkisini daha çabuk görürsün daha kolay memnun kalırsın 65 yaş üstü yoğun kırışıklara bile düzenli kullanımda çok memnun kalan müsterilerime oldu gogleye yazıp memnuniyetlere bakmanı tavsiye ederim inş size de yarar bende sizin gibi göz kaz ayağı alın kırışıkları sinir ediyor Du
Birilerivar Hasretkokulum farmasiye bende uyeyim ama bilemedim hic etrafimda kullanip memnun olani duymadim bu tur ürünlerde bilindik markalari tercih etmeyi istiyorum aslinda loreal paris gibi mesela biri deseki etki ediyor hemen alrm
Hasretkokulum Birilerivar canım farmasiden bilindik markamı var 1950 yılında kurulmuş ve aradığımız herşey var kendi üretimiz içeriği temiz tercih sizin üyeymişsinizde denemenizi tercih ederim loreal paris dense yerli malı yurdun malı der susarım 🙈🙈🙈🙈
rukiyyee Hasretkokulum evet evet yeni yeni oluşmaya başladı hamileyken kullansak bi sıkıntı olur mu acaba yoksa doğumdan sonra alayım şuan 30 haftalığız
Gizem_uraz21 Sinoz kozmetik harika bir ürün yeni aldım kırışık karşıtı serum maske temizle me Jeli cildi ışıl ışıl yapıyor ve indirime giriyor surkeli8 250 TL serumu 7p TL ye aldım indirimden herkes ünlüler bile var kullanan
Minis Yves rocher asla tavsiye etmiyorum yıllardır para döküyorum hicbir faydası yok birakiverdim artik
Gin instagramda mybeautyplant ve eczabakim sayfalarına göz atmanızı tavsiye ederim. Çok güzel paylaşımları var ve dmden sorduğunuzda cilt bakımı konusunda yardımcı da oluyorlar.