Beyzamerterhan Kızlar ek gıdaya geçicem ama 3 gün kuralı hariç hiç bi fikrim yok yardım edin, ilk ne yediricem, nasıl yediricem. blw mi püremi yapmalıyım, 5 buçuk aylık bebek blw yapabilirmi?
Eymenebrar Beyzamerterhan ben 5 buçuk aylık tadım başladım ama ben püre yaptım ilk yoğurt,patated,havuç,elma,armut,muz diye gittim önce sebze verdim meyve tatlı ona alışırsa sebze yemez diye 6. Ay püre yaptım 7. Ay çatalla ezdim 8. Aydayız taneli veriyorum
Baharkokulum Beyzamerterhan 5 aylıkken başladım. Blw yaptım. İlk başta zorlandı. Eline hep ben verdim. Ama şuan iştahla yiyor çok şükür. 2 ay boyunca her 3 günde 1 bir sebze veya mevye ya da yoğurt tattıracaksın. Ben yoğurt tadımını erken yaptırıp günde 3 yemek kaşığı falan vermeye başladım bağırsaklarına iyi gelsin diye. Bir de kefire hemen başladım bu ikisi kabızı da önlüyor. Mesela 10 gün geçti 3 sebze tattırdın 11.gün gündüz yeni bir sebze tattır akşam önceki sebzelerden yarım ya da çeğrek çay bardağını geçmeyecek kadar yedir. Eline meyve ver yesin. 2 ayın sonunda artık 1 çay bardağı kadar yiyebilir. Bunu göz kararı anlıyorsun tabi blw ile. Ben çorba da yapıp içiriyorum. Onda da yine 1 çay bardağı kadar.
Beyzamerterhan Baharkokulum bende blw yaparım diye düşünmüştüm ama şimdi çok tereddüt ettim biraz korktum sanırım boğazında kalırsa vs diye 🥺