Melteminprensesi Agu gibi değişik sesler çıkarıyor kızm iki yaşında ama sanki ilk bebgimmiş gibi çok değişik oluyorum daha erken gibime geliyor sizde durumlar nasıl hanımlar bebişlr napıyor
menekseyagmr Melteminprensesi ne anlatmaya çalıştığınızı anlayamadım kızınız 1 ay 22 günlük mü yoksa 2 yaşındamı ? Daha düzgün cümlelerle ne anlatmaya çalıştığınızı daha net ifade edebilirsiniz.
Melteminprensesi menekseyagmr oğlum 1ay 22 günlük canım 2 yaşında da bi kızm var ama sanki herşeye yeniden başlıyor gibiyim demek istedim çıkardığı sesler daha erken gibi kafasını tutmaya çalışıyor fln şaşırıyorum kızımda bu aylarda böyleydide hatrlamıyırmuyum acaba DİE
Melteminprensesi menekseyagmr oğlum 1ay 22 günlük canım 2 yaşında da bi kızm var ama sanki herşeye yeniden başlıyor gibiyim demek istedim çıkardığı sesler daha erken gibi kafasını tutmaya çalışıyor fln şaşırıyorum kızımda bu aylarda böyleydide hatrlamıyırmuyum acaba DİE
mltmkrkl Melteminprensesi benimkisi 1ay 18 günlük agu falan diyor degişik sesler çıkarıyor kendi sesine gülüyor göz temasında bana gülüyor 🤭 geçen aglarken istemsizce tabiki ama annegg diye bişi dedi eşimle göz göze gelip şok olduk 🤣
Melteminprensesi mltmkrkl aynen öle kuzm bazen çıkardığı ses anne der gibi kızmda hiç öle seyler duymadım cıkardıgı ses de benzemiyordu zaten ilk baba dedi ve hala canı isterse anne der yoksa akşam kadr baba DİE dolanıyor evde oğlum bari anne desin ya 🤣🤣