Fulyaalinmina Aydan sonra başlayan bir meme reddimiz vardı asla kabul etmiyordu uyjukuyken emzirdim bu yta ksdar 1 haftadır Memem açık karşısında meme dedim oda şuan meme diyor hemen mememi yaklastirdim meme fln demeye devam etti meme dememi de sevdi gülerken ağzına sokup Mam deyip çektim güldüm oyun gibi emdi ama 2 gündür meme diyor hatta tsortumu çekiyor emmek için bugün sadece 1 kez mama verdim şimdi uzun uyuyor diye onu da tekrar üzerine meme dedi şuan emiyor çok şükür meme reddi benim psikolojimi bozmuştu ama kızım asla emmiycem diyordu sürekli ağlayan mızmız inatçı bir çocuk. Ama pes etmeyin bu kız meme ye döndüyse her bebek döner. Ayrıca sütüm çok azdı artık sık emmemekten 1 haftadır göğüslerim süt dolu sık emzirmek süt yapıyormuş gercekten
Waris Fulyaalinmina yaa maşallah mazar değmesin🧿 bizim de 4. Ayda meme reddi oldu 8 aylık olacak kızım hala 2 dk dan uzun emmiyor. Bir tek geceleri emiyor mama vermiyorum. Böyle okuyunca umut oluyor bana da☺️
okkeseymen31 Fulyaalinmina maşallah size 💁♀️ bir annenin mutluluğu gerçekten çok mutlu ediyor benide aynılarını yaşadığım için belkide :) süpersiniz
Fulyaalinmina Waris oyun yaptım öyle öyle tuttu bıraktı tuttu bıraktı ama tadını aldı tamamen heralde şimdi hemen görünce heyecanlanıyor. İnşallah sizde atlatirsiniz. Ben hiç emzirmeyi bırakmadım günde her uyudugunds emzirdim mutlaka