Derin1509 Hanımlar merhaba, kızım 7 aylık 10 günlük damakları cok kabardı dişleri görünüyor ama cok huzursuz, yemek yemiyor sadece emiyor diş jeli önerisi olqn varmı kullanıp memnun kalan şimdiden teşekkür ederim 🌸
3children1mom Derin1509 Dis jelini önermem zira, çabuk çürütüyor bende sadece büyük kızımda kullandım. Azılardan 4 ü gitti🙈 Isterseniz bir tarif verebilirim
Eesay Derin1509 jel bebekler için çok çok tehlikeli ben de önermem. Tetagil kullanıyorum huzursuzluğu çok artarsa, kısa süreli de olsa rahatlatıyor
Tuba Derin1509 Diş jeli tavsiye etmem , onun yerine bitkisel bir şey kullanmamızı öneririm Osanit gibi 🙂
eceunverkanra Derin1509 Jellerin cok zararli oldugunu duymustum o yuzden hic almadik, tetagil aldim eczaneden eger ki cok fazla kasintisi ya da huysuzlugu olursa onu iciriyorum granul seklinde o rahatlatiyor. O da dogal olmasina ragmen cok kriz yasamadigimiz muddetce vermiyorum.
Eymenduygy Ben tetagil kullanıyorum granül, çok ağladı hiç durmadı doktorumuz fazla kullanmamaya çalış dedi. çok rahat ediyorum günde bende 1 tane kullanıyorum çok huysuzlanmadıgı sürece. O bile rahatlatıyor onu parmağımla masaj yapa yapa eritiyorum damağında 🤗
AdemCicekAli Karanfili toz haline getirip içine zeytinyağı koyun ve dolapta bekletin . Soğuk soğuk sürün . Ne kadar faydalı bilmiyorum ınstagramda görmüştüm . En azından doğal