Naz0106 Hanımlar bebeklerinize günde kaç defa kaç cc mama veriyorsunuz biz yeni başladık ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum bilgilendirir misiniz ?
Socialmomahmet Naz0106 bebeğiniz 11 aylık olmuş genel olarak ek gıdayka besleyebilirsiniz ara öğün şeklinde ve geceleri devam sütü verebilirsiniz devamlı olarak sütün üstğnden beslenmeyin bebeğinizi isterseniz
antropologanne Naz0106 Benim kızım 10 aylık, ama biz doktorumuzla 1 yaşına kadar günde 4 kere mama olarak konuştuk. Günde 4 kere 150 cc sadece gece uyurken 180 cc iciyor.
Sevo25 Benim bebeğim de 11 aylık oldu.Şu an 4 saatte bazen 5 saatte olabiliyor 210cc mama içiyor.Arada ek gıdada alıyor az çok ne kadar yiyebilirse.😘
Socialmomahmet Sevo25 Sevo25 arada ek gıda değil de ara öğün olarak devam sütü verseniz daha iyi olabilir yiyecekleri tatsın alışsın yoksa diğer türlü siz zorkanırsınız sürekli devam sütü içen bebek ek gıdayı reddedebiliyor
Naz0106 Socialmomahmet sabah 06.00 da 150 cc mama veriyorum gün içerisinde 2 defa mama veriyorum diğer türlü ek gıda veriyorum gece yatmadan öncede 200cc içiyor ☺Teşekkür ederim
Deletedmom0099 gündüz tamamen ek gıda, gece sadece mama içiyor 3-4 saatte bir 90 cc içiyor çünkü içerken uyuyakalıyor ve uykuda içen bi bebek değil