Fadimealparslan Mrb bebeğim 3 ay 6 günlük beni emmek istemiyor ağlıyor zorla veriyorum ilk doğduğunda da almamıştı 1 ay göğsümü sagip vermistim bu gibi durumla karşılaşan var mı ne yaptınız hemen mama vermek ıstemiyorum da
Mervesare12 Fadimealparslan göğüs ucu takıp emzirebilirsin zamanla onu çıkartıp ara ara memeni ver tutabilir benimde öyleydi tutamıyordu 1 hafta göğüs ucu kullandım ara ara verdim tuttu dene istersen 🥰
Mira61 Fadimealparslan 5,5 aylık olduk hala uğraşıyorum kızım memeye yapışık gezerdi hatta bunalırdım oğlum meme görünce çığlık atıp ağlıyor bazen yapışık gezsede bunalıyım ama yeterki emsin istiyorum Rabbim yardımcımız olsun
cicekannesiii Fadimealparslan bizde suan 3 ay 3 gunluguz aynisini yasiyoruz malesef hic emmiyor alerji oldugu icinde biberonla gunde 3.kez mama veriyordum ondan yapti sanirim demin kasik biberonla verdim sutu yrnda eds sistemine gecicem biberonu atmadigim surece emmicek bni
Fadimealparslan Mervesare12 göğüs ucunu ilk bir ay tutmadı hep sağdım çok zorlandım artık almaya başladı emiyordu 3 ayda girdik emmek istemiyor
Fadimealparslan Mira61 amin amin sağım yapmak çok zor mamada vermek ıstemiyorum inş emerlerse bizde rahatlarz