Ayazzmirann 35 günlük oldu ama halen geçmedi sariligimiz değerimiz 9 ve bugün bişe duydum enginar iyi gelir yemem gerektiği söylenildi bu konu hakkında bildiğin olan varmı acaba şimdiden teşekkürler
Canansena Ayazzmirann 3 aya kadar sürdü sarılığımız özellikle birşey yapmadım 12 lerdeb 4 lere kadar düştü anne sütü sarılığıidi bizim ki genelde uzun süren sarılıklar anne sütü sarılığı olıyor
Aysegul845 Benim oğlumun da 40 indan sonra geçti. Bir doktor tehlikeli olduğunu bir dünya kan tahlili yaptirmamiz gerektiğini söyledi başka bir doktorda kitapta 3 hafta yazar ama sarılık hiç bir zaman 3 haftada gecmez. 40 ini bulur düşmesi bol bol emzir korkma demişti dediği gibi de oldu. Tedirgin olmayın bol bol enzirin
Ayazzmirann Aysegul845 emmemiz iyi çok şükür bizdende baya tahlil istendi dün yaptik daha çıkamadı sonuçlar.ben gecede 2 saate bir kaldırıp emziriyom dün doktorumuz kendi uyandığında emzirirsin dedi bu konuda ne yapsam bilemedim siz nasıl yaptınız
Aysegul845 Ayazzmirann bende kendi uyandığında emzirdim. Kendim kaldırmadim. İkinci doktorum öyle dedi o ağladıkça emzir 40 çıkınca geçer dedi öyle de oldu. Emin olun o tahlillerden de birşey çıkmayacak
Ylmzkbra06 Benim oğlumda da var uzayan sarılık 46 gunluk suan.kan idrar tahlilleri yapıldı çok şükür temiz cıktı. Doktor uzayan sarılık 3 4 ay bulur geçmesi korkulcak bi durum olmadgini soyledi. Ben de geceleri 2 saate bir emziriyorum. Zaten kendisi acikinca kalkiyo 2 saati bile bulmuyo :))