bilgemira Hanımlar bebegim 2 ay 21 gunluk ilk basta sma mama yedirdim yedi ama cok kilo yapiyor diye değiştim bimden bebevita aldim onu yedi daha sonra bebelac aldim onu ilk basta yedi simdi yemiyor aptamil aldim onuda yemedi. Pirinc unu aldim ilk yedi sonra yemedi sutum cok oluyor sagma geregi duymuyorum zaten evdeyiz hep surekli emziriyorum iki hafta boyunca mama hic vermedim yemedi . Sutle beslendi buna ragmen kilosu iyi. Ama simdi sutum yetmiyor haliyle acikiyor ama yemiyor mama bu durumda olan varmi. 4 paket mama var elimde kaldi ben almadigim icin geri veremiyorum napacam bilmiyorum .
bilgemira Mira61 aslinda sma bize iyi gelmisti annem soyledi degistir diye bende değiştirdim maglesef fos kilo olmasin diye keske devam etseydim simdi alsam onuda yemicek diye korkuyorum. Bu arada kizim adida mira
Kuzeyinannesiiiii Mama vermeyin bol bol emzirin ona yetecektir. Bebekler sadece ac oldukları icin emmek istemezler sizin kokunuzu almak rahatlamak, stres atmak icinde emmek isterler. Emerken bosuna mama vermeyin bebeginize
bilgemira Kuzeyinannesiiiii ya dogru soyluyorsunuz aslinda meme daha iyi bu biraz degisik bebek cok sukur emiyor aslinda emdikce dahs cok gelir diyorlar geliyorda emmekten memein ucu yarildi agri ve aci var emsin bise demiyorum ama ac kaliyor gibi agliyor ama asiri degil nazli biz kizim var dogdugundan beri aglarsa kirilir oyle yani
Kuzeyinannesiiiii bilgemira gercekten hic gerek yok mamaya. Gögüs kremi kullanın ve bol bol emzirin o doyacaktır :)
okuyananne222 Bimdeki mamaları vermeyin bebeklere bence. Ne oldugu gerçekten belli değil ki zaten bebeğin emiyor imiş emin ol besleniyordur. Benim bebeğim hiçbir şey yemezdi 9 aylıktı taş çatlasın 90 cc içerdi sonra kestim mamayı hipp kullanıyordum. Bebeğimin beslenmediğinş yetersiz beslendiğini düşünüp ağlardjm doktora götürdüm tüm değerleri olması gerektiği gibi çıktı tahlillerde. Yani sütün 50 60 cc geliyorsa zorlama bebeği zaten 2.aylıkmış. Çok fazla mama değiştirmişsin bağırsaklarına zarar verir
bilgemira okuyananne222 bu hafta kontrolu var dr de eger degerleri iyi çıkar dr guzel beslenmis derse mama kullanmam sadece emziririm sut yapsin diye yemedigim icmedigim kalmadi cok sukur var zaten. Bimin mamasi bir kez aldim daha almadim.
okuyananne222 bilgemira benim sütüm kalitesiz der dururdum sıfır yağ çünkü. 1 gr dahi yağlı değil sütüm. Yani yadırgadığım sütüm beslediyse çocugumu herkesinki besler
bilgemira okuyananne222 yagli olduğunu nasil anladiniz vallahi tadina bile baktim sutumun mamaya benziyor sanki 🤭
okuyananne222 bilgemira yağlı değil sütüm. Renginden de belli olur zaten. Market sütüne benziyor şahsen :) arkadaşımın sağdığı sütünü görmüştüm sarımsı idi. Benimki su katılmış süt misali
bilgemira okuyananne222 benim sutte oyle beyaz bazen sulu gibi bazen sadece koyu süt baska bise yok ama beyaz sari değil