1 aydır ek gıdaya başlamaya çalışıyorum.ya ben yapamıyorum yada oğlum yiyemiyor 5 aylıkken yavaştan dedim yapayım diye basladim su kesinlikle içmiyor ne biberon ne kaşık ağzına koyduğumu geri çıkarıyor.sadece anne sütü veriyordum bu arada gerçi hala anne sütü çoğunlukta.su almadı bir hafta uğraştım günde üç öğün yok.biraktim kendi mayaladigim yoğurtla vereyim dedim ilgin garipsedi ama şimdi ufak ufak bir tatlı kaşığı kadar keyfi gelirse olda yiyor.sonraki hafta patates havuc brokoli kabak püresi denedim yok ben ağzına koyuyorum o çıkarıyor bir iki hafta da onunla uğraştım yok çıkarıyor sonra muhallebi yapayım dedim iki kaşık zorla koyabilirim ağzına bir haftadirda meyve püresi deniyorum ama yok ben koydukça o çıkarıyor diliyle itip dışarı çıkarıyor ögürup öksürüyor 10gün sonra 7 aylik olacak ben çok sasiriyoru burda benimkiyle yaşıt olup yedirilenleri duyunca .ben mi yanlış yapıyorum tavsiye verin lütfen hatam nerede? Sabah 5- 6 gibi uyanır 9-10 a kadar ne emer ne ağzına birsey koyar. o saatlerde ilk uyutmak için emziriyorum sonra 1-2 gibi emziriyorum 4-5 gibi de emziriyorum onun saati değişiyor emdikten 1-1.5 sonra ek gıdaya veriyorum. Sonra aksam 7 buçuk 8 gibide gece uykusuna yatıyor. Tek ogun verilmeli deniyor o nedenle tek öğün veriyorum emzirmeye devam etmek istiyorum en az bir yaşına kadar.memeden uzaklassin istemiyorum iki aya oldu meme reddini aşali oda uzun ve yorucuydu.
Sizce ben ne yapmalıyım nasıl alistiricam bu cocugu ek gıdaya?