Miskokuluoglununannesi Kızlar solomombaby kanguru kullanan var mı 3 aydan itibaren kullanılır yazıyor benım oglum 3 ay 21 gunluk sankı ıcınde oturuyor gıbı geldı bana fikri olana yazablor mı
-nuurr9206 Miskokuluoglununannesi bnde aynı markayı 2 gün önce aldım ayaklarını tam açamadı oğlum yanlara ya. Kangrudan dolayı mı açması için küçük mü bilemedim valla bi hevesle almıştım iyi olur diye olmadı🤯
Miskokuluoglununannesi Mlkmhrrm bende kullanmak ıstyorum bebegım sureklı kucak ıstyo bu aralar ama ne bilim bacaklar braz acık kucakta da oturuyor gıbı geldı o yuzden sormak ıstedm
Mlkmhrrm Miskokuluoglununannesi merak etmeyin bacakların m pozisyonunda olması önemli bir süre daha destek yastığını kullanın isterseniz içiniz nasıl rahat edecekse
Miskokuluoglununannesi Mlkmhrrm bende destek yastıgı yok maalesef bunu Bı yakınından almıstık da normal yastık gıbı bısey koyulabılır mı
Mlkmhrrm Miskokuluoglununannesi çok yüksek olmadan m pozisyonunu sağlayacak şekilde koysanız olur herald ama zaten oturuyor gibi duruyorlar kanguru da
Mlkmhrrm Miskokuluoglununannesi zannetmiyorum canım bir sıkıntı olacağını ama yine de solomombaby mesaj atıp sorabilirsiniz yardımcı olurlar eminim
Miskokuluoglununannesi -nuurr9206 valla benımkı acıyo da pturuyo gıbı gelıyo gozume ama m pozisyonunda normal dyolar. Szın bebegınız kac aylık