Durucum_ 2,5 aylık kızım memeyi alıyor fAkat bir iki dk emdikten sonra ağlamaya başlıyor bırakıyor emiyor 10 sn falan sonra ağlıyo 10 sn sonra hemen kendi memeye geliyor sürekli böyle bi döngü var. Bir türlü uzun emmiyor nedeni nedir, bilen var mı
zynn Durucum_ Benim 34 günlük bende de oluyo. Ben gaz sancısı olarak yorumluyorum ama on süt fazla gelince de yapabilirlermis öyle okumustum
Browni_61 Durucum_ Agzina sur gitmiyo olabilrmi?Yaninsutunz nasil bilemem ama cektignde sut gelmiyosa boş emmek istemez aglayp birakablr.Yada cok fazla hava yutup hemn gazlaniyodr birsktgnda kaldrp gazini alin tekrar verin bide oyle deneyin nasl olck
Rayaas Durucum_ Sütünüz tazyiklidir belki ilk emzirmeden once biraz sagim yapabilirsiniz. Hic pes etmeden memede tutabilirsiniz alisacaktir ☺️
Yamanikko Durucum_ daha önce sütünüzü sağdınız mı miktarını biliyor musunuz? Bizde de öyle bi problem olmuştu süt gelmeyince bebek sinirleniyor olabilir🙂
Browni_61 Durucum_ sakinlestrp ole vern sut az geliyoda emmk istemyr olablr sagim yaprk dene sutun nekdr hmde ogrenmste olrsn
EB1661 Durucum_ Benimkide aynıydı sütüm tanzikliydi onu yatırın sizde yanına yatıp deneyin emzirmeyi biz hep öyle emiyoruz artık yatarak verince tanziği azalıyo sütün