alinaannee Tecrübeli caaanım anneler kızıma bebe bisküvisi yapacam içine pekmez de koyacam Peki asıl soru şu kaç aydan sonra verilmeli bilen var mı 🌸
Giraysmom20 alinaannee 6. Aydan itibaren dut pekmezi vermeye başlamıştım ben, keçiboynuzu özüde kullanabilirsiniz
alinaannee Mirzaninannesii yaa bebe bisküvisi ni dördüncü aydan verende var ayy bilmiyorım🤯bisküvi yapayım doğal olsun şekersiz olsun dedim
irem09 RuzgarMommys evet katılıyorum doğru değil. Hem kanserojen etkisi olusuyor. Asitliği artıyor. Bebek pişik oluyor. O yüzden pekmezi soğuk sıkım almak gerekli
alinaannee RuzgarMommys ayy evet ya doğru diyorsun haklısın ne yapsam hazırında şeker var elde yapsam böyle oluyor 🤷♀️
MAmother @alinaannee 6.aydan itibaren dut ve keçiboynuzu pekmezleri veriyorum. Ama bebe bisküvisini kendim yapmadım, hünnap veriyorum onu da.
alinaannee MAmother hünnap içinde pekmez düşük orandaymış ayrıca genelde eleştiri var forumda okudum da bilemiyorum ben yapsa ben de şimdi bisküviyi yaptım ama kafam çok karıştı verip vermemek de🌸
alinaannee BalarisiYusra bebe bisküvisi ayrıca pekmez de 😊🌸ayy bilemedim cici bebe vermek de istemiyorum
alinaannee irem09 Peki ne yapmalıyım bisküvi yaparken ne katayım forumda okudum annelere genelde pekmez katmış🤷♀️
irem09 alinaannee ben tatlandırmak için muz koyuyorum. Pekmez seçiminize dikkat edin. Benim bebeğim sırf o yüzden pişik olmustu tadım ayında 😭😊