tmmzysf20 https://hizliresim.com/2vknwy Merhaba 👋 Oglum suanda 9 ay 20 günlük ve alt dişler daha a 2 cisi yeni cıkmıışken üst dişler bu şekilde gözukuyor ama ust on dişler cıkması lazım normalde yanlış bilmiyorsam eger ama ust dişin yan olan diş daha cok belirgin 🤷♀️ Anlam veremedim
Rayaas tmmzysf20 Evet oyle gözüküyor. Farklılık gösterebilir bebeklerde ☺️ Cabucacik atlatir inşallah minnak ♥️
Rayaas tmmzysf20 Benim minnak ta ilk zamanlar ates yapiyordu suan neredeyse 1 ayda 5 diş cikti ates yapmadi. İnşallah yapmaz☺️
tmmzysf20 Rayaas MaşaAllah subhanAllah bizimde yeni cıktı son 1 aydır boleyiz diş cıkarmıyor diye endişeliyken simdi bianda cıkması sasırttı bni demekki her bebek aynı olmuyor bakalım kolay atlatrz inşallah ❣️
Rayaas tmmzysf20 Sizinkiyle ayni zamanlarda dis cikarmis oglumda. 9 bucuk aylikken bende 6 aylik bebekleri dişli görünce üzülüyordum 😆 şimdi dişleri sanki beraber çıkarıyoruz ☺️☺️☺️
tmmzysf20 Rayaas ilk dişi 8 ay 27 günlükken cıkardı suan 2 dişi var daha tam uzamadı ama yine de ede gozukuyor gulunce falan, bnde cok uzuluyordum morelim bozuluyordu ama cok şükür simdi bianda cıkarıyor seviniyorum yicekleri daha gzl yicek 😊