Tosbikhamza Oğlum 5.5 aylık doğduğundan beri aşırı kusuyor En son gittiğim doktor reflü olabilir dedi gaviscon kullanıyorum mamasına karıştırıyorum. Bu reflü geçmiyor mu peki çocuklarda yaşayan bilgisi olan var mı acaba 🤔
Dhi Tosbikhamza motillium kullandım ben reflüsü için faydasınıda gördüm. Geçiyor zamanla üzülmeyin bebeklerde ilk 6 ay çok normal böyle bişey
Uzymom Tosbikhamza bizimki de aynı ilacı kullanıyo ilk zamanlar alırı kusuyodu ama bu ilaç sayesinde daha iyi. Bide reflü maması kullanıyoruz onu da deneyin isterseniz
Hira12 Tosbikhamza geciyor ek gidaya baslayinca aninda kesildi bizim 6. Aydan sonra biz hep dolu dolu kusardik.simdide ek gidada sorun yasamiyor deilizz bir yasinda ve ogurme oluyor bazi gidalara puturlulere mid3 hemen kalkiyor..
Tosbikhamza Baby_Mila Test yapıldı bir çok şeye alerjisi varda kullanmıyorum şimdi Doğumdan beri var bu kusması
Daphnemom 7 gün sabah öğle akşam gaviscon kullandık ciddi fark etti benim kızımı da hep hıçkırık tutardı ve geçmezdi.
Baby_Mila Tosbikhamza bizde alerjik olduğunu kusma ile anlamıştık umarım tez zamanda geçer çok geçmiş olsun
Daphnemom Tosbikhamza 7 gün kullanımda etki etmezse doktora danışın diyo prospektüste. Bir de kiloya uygun vermek önemli galiba 🤷🏻♀️
Baby_Mila Tosbikhamza süt ürünleri , buğday , yumurta akı , kırmızı meyveler , tropikal meyveler, fındık.. o kadar çoktu kii bizim süt ve yumurta akı kaldı onları açıcaz artık