Uraz58 Kızlar yaptıran varmı? Benim bebegimin süte alerjisi var dedi belirtilire göre ama ben test yaptırmak istitorum kesinleştirmek adına. Fiyatları nasıl ve nasıl yapılıyor
GramPozitifBakteri Uraz58 Cilt testi yaptırmıştım.500ü bulmuştu muayene ücreti de içinde.Ama gelişigüzel yapmış.Çocuk hastanesinde tekrar yaptırdım.
iyilik80 Istanbul alerji merkezinde 600tl ye yaptirdim.sonuc yanlis tabiki 6 aydan once sonuc vermiyor
Zeynepazram Uraz58 kimi 6 ay diyor kimi bir yas ben gecen ay istanbul sisli etfal hastanesinin sarıyer yerleskesinde ücretsiz yaptırdım deri testini kızım 16 aylık
Alinduru Uraz58 geçen yıl alerji merkezinde deri testi 600 TL idi yaptırdık. Ancak gizli alerjiler testlerde çıkmıyormuş yani doğru sonuç vermeme ihtimali de var. Kesinleştirme olmuyor ne yazık ki 😞
Zeynepazram Bence özele gerek yok arastırma hastaneleri yapıyor önce cocuk saglıgı bölümüne randevu alın alerji testi yaptırmak istiyorum diyin ordan doktor randevu alman icin kayıt acsın sonra cocuk alerji ve immün hastalıkları bölümünden randevu alın