Slmkhrmn Merhaba forumun düzenlediği ay ay gelişim başlığı çok uzadigi için takip edemiyorum artık isterseniz bu başlık altında bebeklerimizin gelişim özelliklerini yazabilir bilgi alışverişinde bulunabiliriz Kendi bebegim den başlıyorum 😀 Ahmet Umut um 5 ay 23 günlük kilosu sanırım 7 buçuk olmalı boyu nun tam bilmiyorum ama o da ortalama olmasi lazim sade baş çevirisi beni endişelendiriyor çünkü 4 aylık aşı için gittiğimizde hemşire bingildagi çok küçük takip edilmesi lazım dedi içime kurt düşürdü sağolsun 😢 neyse benim paşa kahkaha atmayı çok seviyor ayrıca zıplamayı da çok seviyor yabancıları ve bizi tanıyor gel gel yaptığımızda sürekli kollarını one doğru atıyor beyefendi hala dönmüyor bakın donemiyor değil dönmüyor hiç rahatini bozmuyor 😂😂 destekli oturtuyorum ve bu ay ek gıdaya yavaştan geçtim çünkü sütum azalıyor gittikçe... tv izletiyorum bazen :(( çünkü çok huysuz bir paşa tuvalete bile bazen gitmeme müsade etmiyor.. hava güzel olduğu gibi dışarı cikariyorum evde cit sesine uyanan oglum dışarda four four uyuyor 😐😐😐 gece uykum berbat maksimum 40 dk uyuyor uyaniyor meme istiyor iki fırt alıp tekrar uyuyor tekrar 40 dk şeklinde devam ediyor 😢😢 6 ay oldu 3 saat üst üste uyuduğum olmamıştır o yüzden gözlerimin altı mos mor ayrıca calismaya da başladım varın siz hesap edip benim halimi 😢😢 bu konuda tavsiyelere açığım arkadaşlar hatta çok mutlu olurum uyku düzenini söyle oturttum diye tavsiye ederseniz. . Konu dağıldı ama eller ayaklar hep ağızda 3.aydan beri başka aklıma bişey gelmiyor benim bu kadar siz de payladiesaniz çok mutlu olurum 😍😍 Rabbim hepimizin evlatlarini sağlıkla bağışlasin
HaticeY Slmkhrmn valla ben yazacak biley bulamadım aynı şeyleri yaşıyoruz resmen😀 6 ay 12 günlük eskisi kadar ağlamıyor ama hala kucak kuşu bana çok düşkün bu ay mamaya başladım