Dilara412 Kızlar 8 aya girdi kızım iki gündür kendini sıkıyor avuçlarını kapatıyor bazen sıkarken. Kasıyor böyle . Huy mu etti ne bilemedim
buseakrmn Dilara412 belki gazı vardır gerçi kız bebeklerler erkek bebeklere göre gaz sancısı fazla olmaz ama
buseakrmn Dilara412 belki de size birşeyler göstermek istiyordur dikkat çekmek için yapıyor olabilir bizimki de 6 aylık olacak ellerini titretiyor insan bi korkmuyor değil yani tabi isterseniz bi hastaneye götürün neden acaba
buseakrmn Dilara412 inşallah birşeyi yoktur bebişin cok kafanıza takılıyorsa korkuyorsanız bence bi doktora danışmakta fayda var hem gönlünüz de rahat olur
buseakrmn Dilara412 aynen öyle valla ben artık bakmıyorum o yüzden allahım inşallah birşeyi yoktur bebişin allah analı babalı uzun ömürler versin bebişeee 😍
Dilara412 buseakrmn çok teşekkür ederim. Allah seninkilere sağlıklı güzel günler nasip etsin canım z♥️
Zeynepazram O an sıkarken kollarını tut eger durmuyorsa nöbettir ve nöbetin süresi uzun sürer ama zannetmiyorum öyle oldugunu benim kızımda yapıyordu sonra bıraktı bir anda