sweet_momy 5 ay oldu doğum yapalı ama hala kilolarım gitmediiiii😭 kızlaaar nasıl zayıfladınız emzirirken kilo vermek mümkün müüü. Çünkü diyet yapsam sütüm azalıyor. Bana birkaç tüyo verin yaz geldi kurtulmak istiyorum artık bu kilolardan😤
mombeto sweet_momy benm de 5 ay oldu artk pskolojim bozuldu benm kafaya çok takmaya başladım leslie yapıyorum ama basit bi egzersiz zor olanları beceremiyorum 3. Günüm başladım kendimi daha iyi hissediyorum aralarda atıştırma yapmıyorum ama emzirdiğin için öğünlerimi de atlayamıyorum. Sanırım rezene içtiğim için çocuk hala rezene içmezsem gazlanıyor. O da acıktırıyor emzirmek de acıktırıyor ben de şimdilik çözümü böyle buldum bakalım işe yarayacak mı
ilkgozagrimm sweet_momy ekmek tatlı hamur işi abur cubur bırak canım bol su bol yeşillik günde 30 dk leslie 2 ayda 6 kilo verdim.
sweet_momy mombeto valla benimde psikolojim bozuldu artık ya rezene bende içiyorum kilo vermeye yardımcı hemde süt yapıyor diyorlar da nerdeee
mombeto sweet_momy bence rezene iştah açıyor ya. Bakalım nasl yemekten tatlıdan vazgeçicem😂 ama bu koşturmaya enerji lazm o fa yemeklerde ve tatlılarda var bence🙈🙈😂
Lutfis_28 1 buçuk aylik bebiş doğumdan sonra kalan4 kilo ramazadada almışım 3kilo 🙈 hareketsizlik evde otur otur aliyrz😂😂