Song [img]https://i.hizliresim.com/do830a.jpeg[/img][/url] arkadaslar kucuk bir arugamı oyuncagımız wardı,gözü oyle kolay cıkabilecek birşey degıldı ama cekmiş ve yetiştiğimde de agZını acmayıp yuttu,şimdi ılk kakasını beklıyorum😔eger cıkmazsa hemen doktora gideceğim.bu durmuu yaşayanlar var mı acaba kac gun sürdü bagırsak yoluyla cıkması.bu arada doktor cevap verdi bi kakasını bekleyın diye bu arada plastik bişi
Dk16 Song Çocuğunuz kaç yaşında acaba? Mercimek çorbası benim kızımda işe yaramıştı hemen kakasıyla çıkmıştı
Zynp26- Geçen gün oğlumun elinde yaprak vardı birde baktim ağzında küçük küçük parçalar doktora gittik hemen doktor inşallah ciğere kaçmamış tır dedi hemen film çekti bisi çıkmadı çok şükür ama siz durmayın ne olur ne olmaz hemen gidin burda bekleyeceginize
Zynp26- Song tabi ki görünür vakit kayıp etmeyin vida sonucda bir yere takilmamistir umarım.nefes borusu ciğer vb
Song Sagolın kızlar goturdu rontgende bişi cıkmadı doktor takıpte kalın ertesi gun gastrolojı bolumu gorsun dedi ewe geldık cooook sukur kakasından cıktı💐💐💐fikir veren herrkese tesekkur ederım❤️
Pixel Song ohh şükür hemen çıkmış gözünüz aydın. Bende acaba söksem mi amigurimi tavşanın gözlerini diye bir düşündüm şuan.
Song Pixel inanın esım bıcakla cıkardı diğer gozunu.hala anlamış degılım ama nasıl cektıyse yutuverdi.bence cıkarın 🙏
SweetPaw Song @Pixel damaklar kasindikca disleyecek birşey arıyorlar. Isırıp çektirmeye çok müsait o gözler,agizlarinda kemirip oynarken döndürüyorlar. Öyle öyle gevsetiyorlar bizim açmakta zorlandığımız o gözleri. Bence ne olur ne olmaz çıkartın.
Pixel SweetPaw Song çok haklısınız. 8 buçuk aylık benim kız Özellikle uykusu gelince öyle bir boğazlıyor ki tavşanı kulağı ,ayağı ,gözü farketmiyor komple yalıyor. Gözleri olmayınca artık uyumus derim tavşan 🤭