Prensessannemm Dn123 oda doğru ama yinede hatıra kalır diye düşünüyorum çok sever benim kızım süslü birz 😂😂
2015 Prensessannemm ben bişey almadım evde oluruz diye ama bayramdan sonra hem nişan hem düğünümüz var onlar için baktım süreç nasıl olur düğünlere de izin çıkarmi bilmiyorum beklemedeyim
mom073 Prensessannemm ikisinide e bebekten aldım nedense aşırı beğendim eğer başka güzel biley bulursam yine alırım 😍
Aliveanne Prensessannemm Doğum gününde takım elbise almıştım tekrar onu giydircem ilk gün sonra sıkılıyor zaten . Normal kıyafete geçeriz .
Nefeshiramm MirayMom oyyyyy yarabbimmmmm maşaallahhhh subhanallaaahhhh bu ne şirinlik bu ne tatlılık kızzz kaldır vallahi nazara gelir 😍😍😍😍😘
Selcan Prensessannemm ben bu bayramda kot pantolon kot ceket içine de tişört kombini yapicam o havadadır cunku bi tişörtü kaldı kızımın onu da alınca tam olur 😊
Prensessannemm Selcan kac aylık bebeğin cnm benim bebeğim 16 aylık ama işte pantolan nsl gelir internettn almayı düşünüyorum ama boyunda belinde fln sıkıntı yaşadın mı?
Ygzmomm Prensessannemm pandemi var ne bayramlığı kız 🤪 yasak olacak zaten ama fotoğraf çekilmek için alınabilir bencede 😍