Sevmmm Atak mıdır nedir çok huysuz hep mızmız ağlama modunda yatırıyorum 5 dk uyuyor uyanıyor vs. Acaba sling kullansam faydalı olur mu? Kullanan arkadaşlar beni aydınlatın nolur 🙏 faydası vardır muhakkak ama dezavantajı olur mu onu merak ediyorum asıl
Blablas Sevmmm kaç aylık? İlk aylarda bana yardımcı olmuştu çok huysuzlanir uyutamazsam sarardim slinge ben sofra falan kurarken o hareketimle uyurdu yatağa alınca da hemen uyanmazdi. Çok uzun süre tek seferde kullanmazsanız sıkıntı olmaz.
geberikgelin Sevmmm Sling cok kullanisli rahat birsey aslinda daha kücükmüste aslinda ama her bebek sevmiyor sanirim cok heveslenip bende almistim ve bir kere bile durmadi icinde defalarca denememe ragmen 🤷
Elele Sevmmm ben kullanmadım ama Ablam aldi 1 aylık bebeği var gayet rahat diyo Normalde huysuz bebeği onun içinde duruyormuş
Sezeninc Sevmmm bugünlerde böyle oluyor. 10-15 gün sürüyor. Sling te uyutuyorum yatağına koyunca uyanıyor. Slingte uyuması kolay oluyor ama sonrası dert
Blablas Sevmmm küçükmüş daha tam sling zamanları Bi deneyin bence. Anne karnından çıktıklarını daha tam Anlayamadiklarindan ilk üç ay slingin size yakın rahatlar.
Sevmmm Sezeninc hadi ya 🤦♀️ almak istiyorum ama yine de böyle olmayacak yatağında durmuyor zar zor uyutuyorum 5 dk sknra hep kucağımda