BigTime Sizinde eşleriniz bütün gün oynuyor mu 😀onla beraber oynaarim izllemesinide severim ama bazende sinir olmamak elde değil tam bi yere gondericem bişey isticem onun oyunda ölmesini bekliyorun resmen 😂
nneslihan BigTime biz genelde hep birlikte oynuyoruz oda akşamları işte fırsat buldukça😂 aynı zamanda diğer oyun arkadaşım cağnıım @EmineYilmaz 🌺😃
irva BigTime Bir ara çok oynuyorduk.Sonra sıkıldık bıraktık.😅 sabahlara kadar oynadığımız günler oluyordu.
Goktugmom_ BigTime Bi ara eşim iyi dadanmıştı bende indirdim beraber oynardık şimdi ikimizde vazgeçtik daha dogrusu oyuna ayıracak vakit yok
BigTime nneslihan bilgisayar dan oynuyor bide geldim abi kaldır abi kit basıyorum abi bende başlıyorum alanda dusersinde basacak kitin olmaz inslh diye 😀
nneslihan BigTime bu ben😂 emineeeğ bekle acele etme. Hayatım droba gittiğinde bayılırsan seni kurtarmam, gitte öl ye eksiyi bananeeeğğ😂 gibi gibi söylemler😃
BigTime Goktugmom_ Pandeminden evde oynuyor bende ses etmiyorum bazen 😀 telfnda nasil oynuyorsunuz bı ara denedim beceremedim alışmak laziim heralde😀
Goktugmom_ BigTime ayy sorma ilk oynamamda Yüksek düşürek can verdim oyun bide online olunca bıraktık
GiybetReis BigTime Ben hamileyken hep birlikte oynardık. Zaten pubg ye de ben alıştırmıştım eşimi. Şimdi bebek olunca ev pubg savaş alanı hiç vaktimiz kalmıyor🤷🏼♀️