Busragrgl Bebeğim alerjik rinit oldu aylardır burnu tıkalı tedavinin ikinci evresindeyiz ama sonuc alamıyoruz burnundan dolayı beslenmede sıkıntı yaşıyo bu konuda onerisi olan anneler var mı?🤦♀️
KATRE_ Busragrgl Nasil bir tedavi uygulaniyor acaba. Benim oglum da 2 yasinda alerjik bunyesi var 3 4 kez teste tabi tutuldu 6 7 aylikken sonrasi gitmedik birsey cikmiyor diyerekten. Ama suan cok fazla belirti vermeye basladi dogdu dogali burnu tikali zaten cok zor anlatamam geceleri cok rahatsiz oluyo burnunu kasimaktan kanatiyor tekrar doktora basvuracagiz da tedavi olarak nasil oluyor
Lothbrok Süt ve süt ürünlerini, eğer kakao içeren besinleri tüketiyorsa onları ve hazır paketli gıdaları yemesin çözülecektir aynı yollardan geçen bir anne tavsiyesi 😁 süt yoğurt peynir ayran kefir vs tüketmemeli özellikle
Meryem01 Busragrgl alerjik rinit aynı zamanda besin alerjisine oluyor besini bulup yemeği kestiğinizde burnu açılır Allahım izniyle
Busragrgl Meryem01 en cok yedigi sey yayla corbası henüz dis cikarmadıgi icin çok fazla swy yiyemiyo zaten bi deneyeceğim kesip bakmayı
Busragrgl stella yok hayır aslında ilk bronsit oldu hava kullandık o gecti sonradan burnu açilmamaya başlayınca alerjik rinit dedi doktor polenden tozdan kokulu şeylerden yünlü seylerden uzak tutuyorum
Busragrgl KATRE_ biz önce hava fedavisi uyguladık ise yaramadı pek sonra doktor kortizonlu bi burun spreyi verdi onunla baya bi rahatladı
KATRE_ Busragrgl ya peki afedersiniz ama burnu akip sumuk doluyor mu yani kuruyor mu. Bizim bu sekilde oluo gece yatarken temizlesek de sabah yogun sekilde dolu oluyo burnu kaniyo surekli
Busragrgl KATRE_ evet burun aspiratorüyle sürekli cekiyoduk bosalmıyodu bes dakika sonra yune aynı oluyodu simdi iyi ama toz falan alırsa hemen tıkanıyo
KATRE_ Busragrgl Ilacin ismini bana da soyler misiniz acaba alerji bolumune randevu aldik 20 gun sonraya verdi hic bisey yapamiyor doktora mesaj atip sorayim ilaci
Busragrgl KATRE_ dalman diye bi sprey ama bize kulak burun boğaz doktoru verdi ilk 4 gün etki etmiyo sonrasında yavas yavaş açıyo bi hafta da anca