Selimveasel Beyaz cam ankastre set alacağız Evdeki beyaz eşyalarım Bosch Bozulan fırınımda Bosch marka 😭sizlerin önerisi hangi marka olur?
Htcnrgzl Selimveasel Benim fırınım Profilo ocakla aspiratör luxell kiracıyım diye böyle bir hata yaptım şimdiki aklım olsa Profilo cam alırdım şuan da memnunum ama kaynana memnun değil nedense 😄 bide şaka bir kenara Ocak demirleri oynuyor sürekli
uyumayankoala Selimveasel özellikle fırınından kokular birbirine karışmayan 3 tepsi aynı olanı araştırırsanız daha iyi tabi
Utopikogretmen Selimveasel vestelde kullandım samsung da kullanıyorum.biraz bütçe meselesi.vestelde fiyat performans olarak iyi,samsung zaten iyi. Bence yeterli bütçe varsa samsung ama bütçem kısıtlı derseniz vestel
iremyy Ablam Beko kullanıyor, çok memnun.Annemde Vestel almış zamanında asla memnun değil, en kısa zamanda değiştirecek.
kubraanne Selimveasel Benimde bosch ankastre setim hic birinden memnun degilim fırınım kac kez bozuldu yaptirdik iyi pisiyor suan ama en yüksek drecede anca aygaz ve davlumbaza girmiyorum bile en uygun fiyatli diye gidip en adisini almislar ama bende degistircem cam olanlardan alicam insallah bende önerilere bakayim burda 😊