Munire L Hasanseymen kızlar laktazm kusmaları azaltsın diye değilki sadece laktoz intoleransı için veriliyor. Dışarıya biz buz kalıbıyla çıkıyoruz ama ben her emzirmeden önce vermiyorum
Hasanseymen Pinky86 memnunum eskiye göre azaldı kusmaları önceden fışkırırarak kusuyordu şimdi azaldı ama çok çabuk bitiyor damla dayanmıyor her emzirmeden önce 3 damla ver dedi doktor bana
Pinky86 Hasanseymen bana da oyle dedi. Gaz durumlari nasil? Sizde sut alerjisi mi var? Bizde suphe ediliyor.
Hasanseymen Selenimom çantamın bir gözü soguk tutuyor kışın Pek problem olmuyordu çanta olmasa bile ama şimdi sıkıntı bizim için
Pinky86 Drya mukuslu ve sesli kaka, karin gurultusu, uykuya dalmada gucluk, reflu ve ara sira kusma, burunda hirilti bizim sikayetlerimiz. Ama tani kakadaki calprotektin degeri ile konuldu
Selenimom Hasanseymen eve hapsolurum diye o kadar korkuyordum ki. Bi de termos çanta alayım bari. İçine o buz aküsünden koyarım 3 4 saat idare eder heralde
Damla33 Selenimom benim doktor bunu cocuga veriyorm bile demedi sutum az dedim sut arttirici damla veriyorm dedi bn ikisidr benim sandim alinca okudum intentten baktim cocuk içinmiş degistircm doktorumuda arayistaym insan soylemezmi cocuga bu damla diye