gmzesteler Merhaba kızlar. 6 ayımıza az kaldı mama sandalyesi almak istiyorum ama karar veremedim kullanıp memnun kaldıgınız model marka paylaşabilir misiniz🙏
BabyGirl gmzesteler ikeanın mama aandalyesğnden herkes çok memnun ben de onu almayı planlıyorum büyük kaba modellere gerek yok diye düşünüyorum
Baynimir gmzesteler ikea antilop aldık biz. Cok kullanışlı, ön tahtası diğer saldalyelere göre daha sert o yüzden kolay kolay zarar görmez. İçinin minderi şişirilebilir minder. Bebeğinizin kilo durumuna göre az ya da cok şişirerek kullanabilirsiniz.
Zhnce gmzesteler ebebekten aldım babyplus gourtmet di sanırım Kademeli olması hoşuma gitti sandalye kısmı önündeki tabak kısmı ve yükselip alçalma kademelerini beğendim bide pahalı da değildi 350 TL idi ama 300e aldık indirimli
gmzesteler Baynimir şimdi sitesinden bakıyorum ama mindersiz satılıyor ve söylediğiniz şişirilebilir minderi bulamadım 😔
PrenssessAnnesi Zhnce Pahalı da değil yazmışsınız ama bence bu size göre bence benim bütceme göre 300 lira bir mama sandalyesi için çok pahalı
Baynimir gmzesteler https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-yas/mama-sandalyeleri/20373089/klammig-destek-minderi.aspx
Ayb Ben de aldım bu şişirebilşr minderden tek kötü yanı altlığının olmaması. Diğer kılıftan da aldım ikisini de kullanıyorum. Küçük bebekler için şişirilebilir minden büyüym kurtarıcı tam içine oturuyor ve dik dıruyor bebek bunun sayesinde.
Papatyam gmzesteler lava bayb navis mama sandalyesi Hepsiburadan aldım. İçi minderli. 109 tl ye almıştım. Oldukça güzel👍
Zhnce PrenssessAnnesi her ay mamaya bile bu kadar para verilince mama sandalyesine 300 TL verilmesi BANA göre pahalı değil evet. Sonuçta bi kaç aylık değil bir kaç senelik kullanılacak birşey bu
TospikDefneninAnnesi PrenssessAnnesi ben bu mama sandalyesini aldım. Üstelik indirime girmiş. Düşürseniz tavsiye ederim. https://www.bebekhouse.com/urun/bloom-fresco-mama-sandalye-seti-titanium-rose-pink-17mblme10515trp-std?gclid=CjwKCAjwqLblBRBYEiwAV3pCJlFittlrS2FZrDp0yUetJ5SralqFEtjhPJctN0eJOY2q_7qfUXULihoCZ-4QAvD_BwE
PrenssessAnnesi Zhnce Allah'a şükürler olsun Ben hiç mama kullanmadım O yüzden mama fiyatlarını bilmiyorum Ama tabii ki de bütçeden bütçeye değişir evini asgari ücretle geçindiren bir insan için 300 lira çok lüks bu herkese göre değişir tabii ki de Sizin durumunuz iyi 300 lira ucuz geliyor demek ki güle güle kullanın
Hazel34 gmzesteler canım marka çom sorun degil ama tekerlikli olması ön masasının hareketi koltugunun yatması çok işe yarıyor👍
TospikDefneninAnnesi PrenssessAnnesi yooo. Ciddi yazdım. Ben indirimsiz aldım ama bu ay indirime girmişti diye dedim. Siz bilirsiniz
BusraAA PrenssessAnnesi ya değişik değişik insanlar var cidden 😂 bende ikeanınkini aldım cokta güzel rahat ön kısmıyla 110 tl falandı al güle gülede kullan cıkıp yıkanabiliyorda ön kısmı 👍👍
PrenssessAnnesi TospikDefneninAnnesi Gerçekten çok ilginçsiniz ben 300 liralık bile pahali derken dalga geçer gibi yazmak ne diyim güle güle kullanın Allah daha çok versin
PrenssessAnnesi BusraAA gerçekten de öyle 🙈🙈bende şimdi sipariş vereceğim ikea hem sağlam hem güzel gözüküyor teşekkür ederim 🤗💖