Alp13 Selam anneler oğluma mama sandalyesi alicaz. Ama kararsız kaldık ikeanin ki var aklımızda aranizda kullanan var mı acaba? Yada başka tavsiyesi olan?
Cgdmltr93 Katarsis evet küçük. Bebek zamanının çoğunu orda geçiriyor. Kitap okuyorum orda. Yemek yediriyorum orda. Wc gidiyorum eline oyuncak veriyorum orda. Mutfakta beni izliyor yine onda. Bana rahat gelmiyor. Rahat konforlu mama sandalyesi tavsiye ederim. Chicco kullanıyorum memnunum @Alp13
Katarsis Cgdmltr93 teşekkür ederim evet chiccolar baya rahata benziyor lakin büyük hantal geliyordu ama siz şimdi günün çoğunu orda geçiriyor deyince rahat olması lazım net👍
Cgdmltr93 Katarsis 2. El atan bi uygulamadan sıfır gibi tertemiz bir ürünü 100 liraya aldım. Piyasa değeri 1000 TL civarı. Almak isterseniz bakabilirsiniz. Hantal evet ama onu kımıldatmazsınız. Bi tane de ucuza taşınabilir alırsınız 50 liraya. İşinizi görür.
Cgdmltr93 Katarsis letgodan bakabilirsiniz size yakın yerlerdekini gösterir. Dolap uygulamasından bakabilirsiniz. Google play store den dolap uygulaması indirin ben kızımın herşeyini ordan alıyorum