birfincantuzruhu Hilalaslan kendin iç canım sütünden geçsin bebeğe. Bebeğe içirme. Oğlum 5 aylık olacak ben hala içiyorum.
GizemHazal Hilalaslan ben çok kullandım kimyonla aşk yaşadım resmen çayını içtim yemeğime koydum bolca hergünüm kimyon rezeneyle geçti ben faydasını gördüm bide biogaia damla çok işe yaradı bizde
birfincantuzruhu Hilalaslan rica ederim 🥰ben çok faydasını gördüm ilk zamanlar sabah akşam içtim sonra yavaş yavaş tek sefere düşürdüm
Cgdmltr93 Utkucan 2 aydan sonra bende verdim 2-3 çay kaşığı.. 1 bardak suyu kaynat içine 1 tatlı kaşığı kimyon at bi taşım kaynasın kapat. 2 çay kaşığı bebeğe ver geri kalanını kendin iç
Hilalaslan Utkucan internrten baktım kaynamış suya 1 çay kaşığı kimyon atıyoruz cay bardağına demlemeye bırakıyoruz tam sarı olunca rengi içiyoruz :) eger tadı çok acı gelirse cok az şeker atabilirsiniz:)
bbosphorussss Utkucan bi su bardağına 1 çay kaşığı. Kaynayınca kapatıyorum soğuyunca tülbentle süzüyorum 1 çay kaşığı veriyorum.
Utkucan Cgdmltr93 tamamdır teşekkür ederim dün geceden beri fenalarda bebeğe vermeye korkmuştum ben biraz tamda 2 ayımız doldu
Cgdmltr93 Utkucan goggle yaz istersen. Kimyon çayı bebeğe verilir mi diye. İbrahim Saraçoğlu da diyordu bebeklerinize kimyon çayı verin gazdan kurtulun diye. Bizim kurtarıcımız kimyon çayıydı 10 aylık hala da veririm
Cgdmltr93 Utkucan bol bol sıcak masaj yap karnına. Kantaron yağı ya da zeytinyağı sür sıcak havlu koy ve masaj yap o çok rahatlatıyor.musit oldukça yap gazın çıkmasını sağla. Bir de emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkar
Utkucan Hilalaslan bende baktım da iki tarif görmüştüm daha önce birinde kimyonu direk suya ekleyip kaynatıyor diğerinde kaynamış suya ekliyor ayy inşallah faydası olurda
Utkucan Hilalaslan ibrahim Saraçoğlu verin diyor ama çocuk doktorumuza sorucam bi bugünde kendim içerek başlayayım