Pares Bebeğime balık verdiğim günler yoğurt vermeye korkuyorum herkes öyle söylüyor yoğurt verme diye bende hergğn yediririm yoğurt bugün mesela balık çorbası yaptım yoğurt vermeyeyim mi sizler napıyorsunuz veriyor musunuz 🤔
Dorukdamla Pares keşke taze bulsam sıkıntı çıkmaz da malesef bulamadigim.icin balık yedirince 7-8 saat süt ürünleri vermiyorum birde prtein ve kalsiyum birbirini çözer ikisininde yararını alamaz deniliyor 🤷🏻♀️
duru_20 Pares balık eğer tazeyse hiçbir sıkıntı olmaz ama eğer bayatsa o zaman zehirleyebiliyor (allah korusun😣)
sarpinko veriyorum ben hic sknti olmadi.doktorumda alakasi yok dedi.baligin tazeliginden eminsenz sizde korkmayin🥰
Drkdlr Ben 3 4 saat sonra veriyorum. Dün 2 gibi balık çorbası yedi akşam 7de ayran içti. Çünkü aldığım balıklar deniz balıkları ve taze. Eğer balığınız tazeyse balıkla bile ayran içilebilir diyor uzmanlar.
Drkdlr Balıkçılardan mı alsanız acaba? Hem deniz balığını tercih edin kültür balıkları olmasın hem de taze olanı daha besleyici olur.
Pares Drkdlr somon alıyorum genelde olduğum yerde balıkçı yok lanet bir yerde yaşıyorum balık almak için Bile kaç km yol gidiyoruz
Dorukdamla Pares gercekten de öyle bi şüphem varsa hiç vermiyorum keşke tazelerinden emin olsak da gönlümüzce yedirebilsek bu arada bebisinize şifa olsun bal olsun 😊⚘⚘⚘