dikenlerinleydisi Bebekleriniz bu ay içinde neler yapiyor ne gibi egzersizler yapıyorsunuz gelişimi için Benim bebişim acayip seslee çıkarmaya basladi ellerini şapur şupur emiyor tükürüğü de çoğaldi
ecemm-6161 dikenlerinleydisi canım hepsi cok normal o aylarda oyke okumuştu benim oğlum da da 😊 cee oynuyorduk o ayda bacaklarına egzersiz kollarına egzersiz cıngırak vermiştim ben 3 aylıkken eline
Nisanil dikenlerinleydisi benim bebeğimde aşırı derecede tükürük bezleri çalışıyor. Zeka kartları parmak kuklaları peluş oyuncaklarla gün içinde oyun oynuyoruz ve bolca karın üstü egzersiz hem daha iyi gaz çıkarmasını sağlıyor vede yorulup kolayca uykuya geçiyor❤️
Hannemeryem dikenlerinleydisi diş kaşıyıcı ile başladık bakalım 😊eli sürekli ağzında artık kendinin farkında olmaya başladı
dikenlerinleydisi Nisanil benim oğluma karin üstü durmak işkence gibi geliyor 😂 2 3 dk durup aglar kızarır
dikenlerinleydisi Hannemeryem gören diyecek sanki surekli aclar 😂 bana hep diolar acikmis ondan eli agzinda bende elini keşfediyor diyorum