Yasarmusab Kızlar sorum olck oglum 9 aylık ve kakasını boyle nadir yapan nı bebek ıkı uc hafta o da kabız şeklınde doktora goturmeyı dusunuyorum sızce gotırımı yoksa sonradan duzelırım mı acaba
ikizerkekannesi Yasarmusab 2-3 hafta da bir mi yapıyor çok geç ek gıda alan bir bebek kabızlık için yedirdiğiniz bir şeyler var mı armut ıspanak kabak yoğurt kayısı incir bunlar rahatlatır
Sadekahvem Yasarmusab kabiz yapan yiyecekleri şuan hayatınızdan çıkarın. Zeytinyağı vermek pek ise yaramıyor. Kayısı kaynatıp süzgeçte ezin suyu ve o posasini icirin hergun verin bunu. Ama önce kabız yapan gıdaları vermemeniz lazım.
ikizerkekannesi Yasarmusab armut çok işe yaradı bende 2-3 güne bir armut veriyorum rahat yapıyor yoğurtta gaz çıkartıyor gazla beraber kakada geliyor deneyin sizde
Yasarmusab ikizerkekannesi denerım canım ztn armutu mevyelrrınde verıyorum yogurtta verıyorum ama işte anlamadım herseyi tuketıyor
ikizerkekannesi Yasarmusab pirinç pilav makarna biraz uzak tutun bol yeşillik yesin su içsin eğer devam ederse doktora götürün ben bir dönem şurup kullanmıştım oğullarıma işe yaramıştı