_Ozgum6658_ Oğlum 7 ay 10 günlük şuan tavuk veya kıyma yedirmeli miyim, yediren anneler var mı kaç aylıkken vermeye başladınız
ecemm-6161 _Ozgum6658_ kıyma tavuk için 8. Ay dediler hep canım yemekler konuşabiliyor suyundan et suyundan çorbalarına katanilirsiniz
Reyna _Ozgum6658_ 7 aylıkken doktorumuz çorbalarına kuzu kıyma koyabilirsin demişti 9. ayda köfte felan vermişti dana etine geçebilirsin demişti tavukla alakalı bişey demedi
OncedenGurme _Ozgum6658_ 7 aylıkken hem kuzu kıyma hem de köy tavuğunu deneyebilirsin demişti doktorumuz
Mavibattaniye _Ozgum6658_ yanlis hatirlamiyotsam 9.ayda kullanmaya basladim bagirsaklarinin hazir oldugunu dusunmedigin bir seyi vermeyeceksindir eminim o yuzden illa denicem dersen eser miktarda koy nolcakki
_Ozgum6658_ ecemm-6161 suyunu kullanıyorum hem tavuğun hem de ilik suyu kullanıyorum ama tavuk versem nasıl olur dedim
bikerem _Ozgum6658_ 6.5 aylik oglum. Tavuk suyu ve kiymaya yeni basladik. Kuzu kiymayi birkac kez cektirdim,hamur gibi oldu.minik minik attim buzluga,tavugu da kaynattim,suyunu kagit bardaklara az az koydum. Haftada birer kez veriyorum
zeytinbacilar _Ozgum6658_ Biizm doktorumuz 7 ay itibari ile verebilirsin ama tavuk eti vereceksen organik olsun demişti bende vermeye başladım ilk kuzu etiyle dünde köfte yapmıştım ondanda verdim bizim doktorumuz sadece alerji olabilecek gıdalar çilek yumurta beyazı gibi 9.ayda deneyip verebilirsin diğer gıdaları ay ay ayırmıyorum 3 gün kuralı ile herşeyi ver demişti bende öyle yapıyorum Allah’a şükür hiçbir sorun olmadı