Betulirem Bebeğim 1 buçuk aylık ve göbek fıtığı var doktor bekleyin geçer 1 2 yıl içinde dedi ama geçmez mi acaba diye korkuyorum eski insanlar bozuk para veya beyaz esya dışındaki köpükten kes onu bağla göbeğine diyolar ne yapmalıyım
sagsbry Betulirem canım benim bebeğimde de var 2 ay 16 günlüğüz biraz geçmeye başladı gibi bekle biraz bişey deneme.. Doktor benim çocuğum da da var ağrı sızı yapan birşey değil geçer korkma falan dedi.. Biraz bekle bakalım geçmezse o zaman alternatif çözümler düşünürsün
ikizlerinannesi2985 Betulirem benim kızımda da vardı 1,5 aylıkken. 3.ayına girmeden geçti kendiliğinden
Bualemdeyeniyim Betulirem benm bebeğimde de vardı bi gün baktım geçivermiş kendiliğinden hiç bişey de yapmadım 3,5 4 aylıkken geçti
Katarsis Betulirem hiç bir şey yapma canım bebek kilo aldıkça kendiliğinden geçen bir şeymiş hurafece şeyler yapma
Daphnemom Hiçbi şey yapmayın benim kızımda da vardı 3.ayda gerilemeye başladı 4 aylıkken geçti şuan 4 ay 22 günlük hiç sorun yok. Bebeğin canını yakan bi şey değil sadece görüntü olarak hoş görünmüyo. Üstüne bastırmayın bi şey bağlamayın zaten