maggie Merhaba vaka artış hızı özellikle İstanbulda baya düştüğü söyleniyor Türkiye genelimde de günlük vaka sayısı baya düştü, sağlık çalışanı anneler sizin çalıştığınız yerlerde durumlar nasıl pozitif çıkma oranı vaka artış hızı düştü mü
Adababy maggie acaba rakamlar doğrumu 🙄yaz sezounu geliyor diye mi düşüş oldu diyolar yoksa tam kapanma yapmamak için mi 🙄
QueenBeee maggie 60binlerden 40binlere bu üç dört içinde düşmesi garip ben kesinlikle inanmıyorum sayılara. Çok covidli hasta var mutasyonlu çok var dikkat edelim sayılara aldanmayalım🙏
Msbebek maggie ben değilim ama yengem ablaları hep hastanede veznedeler test giriş kayıt yerinde geçen hafta nefes alamıyoduk yoğunluktan şimdi sakinleşti biraz diyorlar 4 bacılar 😃 hepsi başka hastanede 😃 inşallah gerçekten düşüyordur bide teste gitmeyenler var çünkü
Tugcedk Dilekkuzu aynen bizdede aynı . 12 kişiyle liste cevırıyorduk bu hafta 9 a düştük iki pozitif bir temas
Dilekkuzu Ben direk pandemide çalışmıyorum ordaki oranları tam bilmiyorum ama bizim serviste bile artık covid çıkıyor o yüzden düşüş olduğunu sanmıyorum
Adamelis12 maggie yaz geliyor. Vaka sayılarını DÜŞÜRMELERİ çok normal bulunduğum yerde azalma söz konusu bile değil 🙄
Tugcedk maggie Malatya’dan bildiriyorum yeni yeni covit servisleri açılıyor . Hatta vakaların ilk zamanlarında bu kadar yaygın değildi Allah sonumuzu hayırlı eylesin