Nazife42 Kızlar 3 buçuk aylık bebeğim var normalde geceleri bezini doldurur hep bu sabah bezinde yok denecek kadar az bi çiş vardı 7 8 saat hiç çiş yapmamış. Korkmam gereken bir durum mu bu
Aalya Nazife42 benim bildigi im korkulacak bir sey yokk uykudayken bazen yapmayabılıyorlar. Benım de daha once basıma geldi. Uyandıktan sonraki saatleri takiben bakın hala yapmıyorsa o zaman endise edilebilir
maggie Nazife42 benim bebeğim de 4.5 aylık eskiden bezi ağır olurdu sabahları şimdi o kadar ağır olmuyor neden ki ben de onu sorayım
afraninannesii Nazife42 terlemiş olabilir ya da benim kızım bazen uyanınca yapardı. Bezi kupkuru olurdu uyandığında 10 dk içinde bez dopdolu olurdu😬
FirdevsNeva Benim kızım geceleri doğduğundan beri hiç yapmıyor bildiğiniz tutuyor gibi ama kalktığında yarım saat geçmeden yapıyor.Doktor kalktığında yapıyorsa sorun yok demişti.
Cennet-Kokulum Nazife42 Bu bizde de oluyor arada doktora sormuştum gün içinde yeterli sıvı almadıysa yapmaması normal demişti korkmayın yani 🤗
Atelci Nazife42 büyümeye başladıkça onlarında bizlee gibi tuvalet ihtiyacı azalmaya başlıyor bi süre sonra gece kaka yapmamaya da başlıcak, gün içinde yapmazsa kork canım 🤗
sevimeyuboglu61 Nazife42 benim ilk oğlumda da şok olurdu, şimdi kğçğk oğlumda da oluyor. Doktoruö korkulacak bir şey olmadığını söylemişti, sizde bir sonraki kontrolğnde danışırsınız
FirdevsNeva maggie ter ile atıyor olabilir bi kısmını bebekler büyüdükçe herşeyleri değişiyor sıkıntılı olduğunu sanmıyorum yüne en doğru Bilgi için doktorunuza danışın
Mavibattaniye Nazife42 4-5 saat takipte kalin bakalim durum ne olcak ilk defa karsilastim az yaptigi oldu ama hic yapmadigi olmamisti idrar yolu ilt falan olsa hep aglar cani yanar onu dusunmuyorum
Mavibattaniye Nazife42 korkma canim ya az da olsa yapmis belki vucudunun suya ihtiyaci vardir belki gece terlemistir belki fark etmemissindir bir durum olursa yaz merak ettim bizim de bilgimiz olmus olur
Nazife42 Mavibattaniye bezini doldurmadı ama 1 saat arayla 2 defa yaptı şükür kızlar normal o zman demi ilk anneliğim acemiyim
Nazife42 FirdevsNeva bezini doldurmadı ama 1 saat arayla 2 defa yaptı şükür kızlar normal o zman demi ilk anneliğim acemiyim