Ekici35 Arkadaslar bebegım 3 ay 4 günlük ama acayip terliyor neden anlamadım hasta olucak dıye korkuyorum bunun bir caresi yok mudur yasayan var mı
Aalya Ekici35 benm de 8 aylık olmak uzere ve her uyudugun da sırtı, kafası terliyor.. Ben de bekliyim burda
yaseminoztrk Ekici35 bende bekleyeyim sürekli terliyor her uykudan battaniyesi ile alıyorum sırılsıklam oluyor saçları
Hohomoromu Ekici35 benim bebeğimde bebekliginden beri çok terler şimdi 2 yasnda hala terler uzerini fazla kalın giydirmemeye çalışırim fazla sıcak tutmayın bebeğiniz i arkasına bez serin terleyince bez ıslanır alirisniz bezi
yaseminoztrk Ekici35 aslında sarmıyorum heryerini eskisi gibi evimizin sıcaklığı hep 25 derece de sabit ama kucağıma alıyorum terinden benim bile kollarım ıslanıyor uykudan Bi kalkıyor sırtı saçları su akıyor neredeyse ne olacak böyle acaba
yaseminoztrk Ekici35 sizin bebeğiniz de saçlı mı peki yani ben saçından herhalde deyip tedirgin olmamaya çalışıyorum da
yaseminoztrk Ekici35 doktora gidicez bu ara göz muayenesi için gitmişken Bi soracağım bu konuyu. Neden olabileceği hakkında bişey derse konu açarım bul beni 🤭